Boksen Waalwijk

Wil jij leren boksen in Waalwijk? Of een bokstraining volgen? In Drunen kun je leren boksen bij Kickboksen Drunen. Boksen is een ideale sport voor iedereen die zijn of haar energie kwijt wil en tegelijkertijd aan de conditie wil werken. Door te boksen bouw je niet alleen kracht op, maar werk je tegelijkertijd aan je cardio. Een betere workout bestaat er niet!

 

Boksen bij Kickboksen Drunen

In onze dojo geven wij voornamelijk kickbokslessen. Als je in Waalwijk wil boksen en het niet erg vind om naar Drunen te komen, nodigen we je dan ook graag uit om het een keer te proberen. We geven kickbokslessen aan alle leeftijdsgroepen en hebben zelfs speciale lessen voor kinderen en dames. Wil je liever niet sparren, maar wel trainen? Ook dat is mogelijk. Met de bokszaklessen werk je aan je techniek, kracht en conditie zonder dat je daadwerkelijk in de ring hoeft te staan. In onze dojo voelt iedereen zich welkom, ongeacht het niveau waarop je wil boksen. 

Proefles boksen

Wil je een keer proberen of boksen in de omgeving van Waalwijk iets voor je is? Kom dan langs bij Kickboksen Drunen. Neem gerust even contact op voor een gratis proefles. We laten je dan de dojo zien en zullen meteen starten met een goede training, uiteraard in combinatie met een warming-up en cooling down. Wanneer kom je langs?