Boksschool Drunen

Wil jij leren boksen om jezelf beter te verdedigen of juist om fitter te worden? Boksen is een geweldige workout waarbij je niet alleen aan je kracht werkt, maar ook aan je algehele conditie. Kickboksen Drunen is een boksschool waar je kickbokslessen kan volgen, maar ook kan oefenen op een bokszak. Daarnaast bieden we nog veel meer: zo kun je bij onze boksschool ook gewoon fitnessen of meedoen met poweryoga.

Boksen als workout

Boksen is een geweldige workout. Bij onze boksschool in Drunen leren we je alle technieken die je nodig hebt. Uiteraard oefenen we op een boksbal. Je leert op de juiste manier slaan en jezelf te verdedigen. Als jij er klaar voor bent heb je ook de mogelijkheid om een randje te sparren. Uiteraard bestaan alle trainingen van onze boksschool uit een volledige workout. We besteden dus ook veel aandacht aan het opwarmen en weer afkoelen van de spieren. Je eerste bokslessen bestaan altijd uit het werken aan je tactiek. Je technische vaardigheden op het gebied van boksen zijn namelijk belangrijk om blessures te voorkomen. We oefenen eerst in de lucht, zonder dat je iets raakt. Pas als je de bewegingen vloeiend kunt maken, stappen we over op het daadwerkelijk oefenen met een bokszak. Pas als je dat onder controle hebt, zul je pas echt de ring ingaan.

Trainen bij een boksschool

Bij onze boksschool in Drunen trainen veel sporters. Ze oefenen bijvoorbeeld op een bokszak om hun slagkracht te verhogen en hun uithoudingsvermogen te verbeteren. Ook is boksen een goede manier om je spieren te versterken. Je traint namelijk de schouders, triceps, borst- en rugspieren. Boksen bij onze boksschool in Drunen is een geweldige workout die tevens veel voordelen heeft. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Je verhoogt je weerstand en uithoudingsvermogen
  • Je verbetert je conditie
  • Je tactieken worden beter
  • Je traint je hart: boksen is namelijk heel inspannend
  • Het is een heerlijke manier om stoom af te blazen na een dag hard werken

Gratis proefles boksen

Bij onze boksschool in Drunen is iedereen welkom, ongeacht welk niveau van de sport je beheerst. We nodigen je dan ook van harte uit om het een keer te komen proberen. Je mag gratis een les meedoen, zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om in onze boksschool te trainen. Je zult bij de eerste les meteen al merken dat het een goede manier is om je uithoudingsvermogen te verbeteren en sterker te worden. Ook zul je zien (en voelen) wat de impact van boksen op je conditie is. Geloof ons: als je eenmaal een keer hebt meegedaan aan een training bij onze boksschool, blijf je terugkomen. Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles boksen bij Pascal Tausch. Stuur een mailtje naar kickboksendrunen@ziggo.nl of een appje naar 06-11236437 voor het inplannen van een afspraak. Bij Kickboksen Drunen heten we je graag van harte welkom. Iedereen krijgt individuele aandacht en voldoende tijd om zijn of haar tactieken te verbeteren.