Dames kickboksen

Waar vroeger nog wel eens gedacht werd dat kickboksen een sport voor mannen is, zien we tegenwoordig steeds meer dames bij Kickboksen Drunen. En daar zijn we blij mee! Kickboksen voor dames is namelijk een geweldige manier om stoom af te blazen en aan je conditie te werken. Tegen een goede kickbokstraining kan een sportschool absoluut niet tegenop!

Kickboksen met alleen dames

Vaak voelen dames zich prettiger als ze enkel tussen andere dames trainen , hier willen wij graag aan tegemoet komen. Op verschillende tijdstippen geven wij dan ook kickbokslessen aan groepen dames. Onze kickbokstrainingen voor dames zijn uiteraard aangepast op het niveau van iedere deelnemer. Iedereen traint op haar eigen tempo. We hanteren kleine groepen, waardoor iedereen persoonlijke aandacht krijgt.

Waarom dames kickboksen

Kickboksen heeft heel veel positieve effecten op je lijf en algehele gezondheid. Het maakt niet uit of je thuisblijvende moeder bent, een succesvolle zakenvrouw of iemand met een geweldige carrière. Kickboksen is geschikt voor iedereen! Veel dames kiezen voor een kickbokstraining omdat het een betere en véél leukere workout is dan bijvoorbeeld een abonnement bij de sportschool waar je iedere week dezelfde ronde maakt. Onze kickbokstrainingen zijn zeer gevarieerd van opzet en daardoor gewoon leuk om te doen. De vaste tijdstippen zijn natuurlijk ook een goede stok achter de deur om op te komen dagen.

Calorieën verbranden

Veel dames willen een leuke sport doen waarbij ze ook nog eens veel calorieën verbranden. Dan is kickboksen natuurlijk ideaal. De intensieve workouts en trainingen zorgen ervoor dat je lichaam veel energie gaat verbruiken. Met een uurtje intensief kickboksen verbrand je zo tussen de 400 en 800 calorieën!

Zelfverdediging

Helaas kan het voorkomen dat je jezelf (of iemand anders) een keer moet verdedigen. Uiteraard hopen we dat je het nooit nodig hebt, maar met een goede kickbokstraining ben je in ieder geval wel in staat om jezelf te verdedigen als de nood aan de man is. Natuurlijk bereiden we je er niet op voor dat je er maar op los moet gaan slaan, maar als het echt noodzakelijk is, kun jij jezelf in ieder geval wel verdedigen.

Goed voor het zelfvertrouwen

Kickboksen is de ultieme sport die dames veel zelfvertrouwen geeft. Je laat bij het kickboksen namelijk echt zien waartoe je allemaal in staat bent. Je wordt er een stuk krachtiger door, zowel mentaal als fysiek.

Resultaat

Of je nu af wil vallen, sterker of gespierder wil worden, aan je zelfverdediging wil werken of gewoon een leuke sport wil beoefenen: bij het dames kickboksen ga je één ding zeker merken: je gaat resultaat boeken.

Dames kickbokstraining volgen

Zou u graag aan het dames kickboksen deelnemen? Stuur dan een mailtje naar kickboksendrunen.nl of app/bel naar 06-11236437. We plannen dan een afspraak in voor een proefles kickboksen.