Fitness Drunen

Onze fitness afdeling bestaat uit allemaal nieuwe apparaten en word nog ongeveer maandelijks uitgebreid met extra apparaten zodat u nog meer keuze heeft op welke manier u die dag uw spiergroep gaat trainen. Ons fitnesscentrum in Drunen maakt het mogelijk om je spieren heel zwaar te belasten voor een heftige workout. Uiteraard kunt u de training helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Zo zien we dat veel vrouwen op een andere manier fitnessen dan makken. Komt u bij ons fitnessen? Dan bieden we ook de mogelijkheid voor personal training. Uiteraard kunt u ook gewoon zelf trainen - een vraag stellen mag dan uiteraard nog steeds bij ons .

Fitnessen in Drunen

Houd je van sporten en wil je graag fitnessen in Drunen? Kom dan zeker eens langs bij Kickboksen Drunen. We hebben een complete fitnessruimte met alle reguliere apparatuur waar je heerlijk kunt trainen. Uiteraard zijn onze ervaren trainers aanwezig om je te begeleiden en je van advies te voorzien, zodat ook jij je doelen gaat behalen.

Spieren trainen tijdens het fitnessen

Fitnessen is een ideale manier om je spieren te trainen. Doordat we beschikken over alle benodigde apparatuur, kun jij alle spiergroepen trainen. Fitnessen is bij Kickboksen Drunen is ook een ideale manier om je training naar het volgende niveau te tillen. We zijn namelijk zeer gefocust op het bereiken van resultaten. Onze trainers zullen je dan ook altijd helpen bij het opstellen van een goed trainingsschema, je begeleiden bij de oefeningen en bijsturen waar dat nodig is. Op onze fitnessapparatuur train je alle spiergroepen, zodat jij ook over dat lichaam kunt beschikken wat je altijd al hebt willen hebben.

Waarom fitnessen zo goed voor je is

Fitnessen is goed voor je. Niet alleen omdat je sportief bezig bent en flink wat calorieën verbrandt, maar ook omdat je meerdere spiergroepen tegelijk traint. Als jij een goed trainingsschema gebruikt, train je je hele lichaam spierversterkend. Hierdoor worden je spieren krachtiger. Je wordt dus sterker en tegelijkertijd zorgen sterkere spieren er ook nog eens voor dat je meer vet gaat verbranden. Je valt er dus ook nog eens van af.

Afvallen met fitness

Niet alleen val je af doordat je spieren sterker worden, ook tijdens het fitnessen gebruik je een grote hoeveelheid energie. Je lichaam moet die energie ergens vandaan halen en zal dan ook de reserves aan gaan spreken. Als je op een gezonde manier wil afvallen kan fitnessen haast niet in je routine ontbreken. Bij Kickboksen Drunen houden we bij het maken van de trainingsschema’s altijd rekening met jouw doelstellingen. Wil jij alleen maar afvallen? Dan stellen we een trainingsschema samen waarbij dit de boventoon voert. Uiteraard trainen we hierbij nog steeds een groot deel van je spieren, aangezien sterkere spieren dé manier zijn om vet te verbranden.

Fitnessen en kickboksen

Onze fitnessschool in Drunen is gevestigd in hetzelfde pand als waar we ook onze kickbokslessen geven. Dit zorgt voor een goede combinatie. Als kickbokser zijn sterke spieren natuurlijk belangrijk. Door niet alleen te kickboksen, maar dit ook te combineren met fitness, kun je flinke stappen maken in je spieropbouw. Het fitnessen zorgt er tevens voor dat je meerdere spiergroepen traint en daarmee je hele lichaam sterker maakt. Hierdoor is alles meer in verhouding. Voor onze kickboksleden hebben we voordelige abonnementen voor onze sportschool. Wil je dus echt sportief aan de slag? Kies dan voor een combinatie van kickboks en fitness. Natuurlijk kun je bij ons ook een abonnement krijgen om alleen te fitnessen.

Fitnessen in Drunen

Wil je onze sportschool een keer uitproberen en gratis komen fitnessen? Meld je dan aan voor een proefles. Dit kun je doen door een appje te sturen naar Pascal via 06-11236437. Je kunt ons ook mailen voor het inplannen van een fitness proefles. Dit kun je doen op kickboksendrunen@ziggo.nl. We zien je graag terug in onze sportschool in Drunen!