Massage Drunen

Een goede massage in Drunen? Dan denk je vast niet meteen aan een kickboksschool. Toch kun je bij Kickboksen Drunen terecht voor de beste massages. Onze massages zijn volledig gericht op het versterken van jouw lichaam. Met onze massages herstellen je spieren sneller na een (sportieve) inspanning en worden blessures voorkomen. Tijdens de massage die we in Drunen geven, zorgen we voor een betere doorbloeding van de spiermassa. Hierdoor krijgen de spieren dus meer bloed, en daardoor meer zuurstof en voedingsstoffen. Een ander belangrijk aspect van de sportmassage is dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hierdoor herstellen je spieren en je lichaam sneller. 

Hoe werkt een sportmassage

Een sportmassage is een stevige massage waarbij bindweefsel wordt losgemaakt. Ook focussen onze masseurs zich op knopen in de spieren. Dit kan af en toe wat pijn veroorzaken, omdat we diep in de spieren moeten masseren. Uiteraard letten onze masseurs erop dat de massages niet te pijnlijk worden. De pijn is een signaal van je lichaam dat er iets niet helemaal in orde is met die spier. De masseur zorgt ervoor dat de problemen (en daarmee de pijn) als sneeuw voor de zon verdwijnen. Een sportmassage is vaak dan ook een goede oplossing voor een blessure. Door de blessure goed en diep te masseren, zal de geblesseerde spier veel sneller herstellen.

Massage gericht op jou

De massages die we in Drunen uitvoeren, zijn uiteraard volledig gericht op jouw lichaam. Zeker als je een blessure hebt, focussen we juist daarop. Onze massages zijn dan ook altijd afgestemd op jouw wensen. Hierdoor heb je de meeste profijt van een sportmassage in Drunen.

Masseren en sporten

Uiteraard is het mogelijk om een sportmassage bij ons in te plannen na een stevige workout in onze sportschool of onze dojo. Als je je spieren echter erg belast hebt, is het niet aan te raden om een stevige sportmassage te nemen. Dit zou zorgen voor teveel belasting op de spieren. Onze masseurs zullen het tijdens deze massages wat rustiger aan doen en de spieren niet al te veel belasten. Het is ook mogelijk om je te laten masseren voor je training. De massage is dan voornamelijk gericht op het voorkomen van blessures. Ook voorkomt een goede massage overbelasting van de spieren. Wel zo fijn als je zwaar wil gaan trainen!

Sportmassage voor niet-sporters

Een sportmassage klinkt als een massage die alleen voor sporters geschikt is. Dat is absoluut niet zo! Iedereen profiteert van een goede massage van de spieren. Ook als je niet bij ons traint, ben je van harte welkom om een massage te nemen en je spieren helemaal los te maken. Maak hiervoor een afspraak met Pascal via 06-11236437 of mail ons op kickboksendrunen@ziggo.nl. Verdere contactgegevens vind je op onze contactpagina. Onze massagetafel ligt er klaar voor. Tot snel!