Sportschool Drunen

Ben jij op zoek naar een goede sportschool in Drunen? Kickboksen Drunen heeft uitgebreide fitness mogelijkheden voor iedereen die aan zijn/haar lichaam wil werken. Bij onze sportschool in Drunen krijg je goede begeleiding en maken we een trainingsschema op maat. 

Gloednieuwe fitnessapparaten

Bij Kickboksen Drunen willen we alleen het beste van het beste. Onze sportschool is dan ook voorzien van nieuwe apparatuur, en iedere maand breiden we dit verder uit. Met onze fitnessaparaten kun je naar wens alle spiergroepen trainen. Natuurlijk hebben we ook meer dan voldoende mogelijkheden om je cardio op peil te houden. Iedere maand proberen wij nieuewe apparaten en toestellen bij te plaatsen, zodat iedereen op de manier kan trainen waarop hij of zij dat zelf wil.

Waarom onze sportschool in Drunen?

Bij onze sportschool staat resultaat voorop. Wij geloven erin dat dat alleen kan met persoonlijke aandacht. Onze trainers maken dan ook uitgebreid de tijd voor jou, zodat je je doelstellingen ook gaat behalen. In onze sportschool in Drunen vind je alles wat je nodig hebt om jouw droomlichaam te verwezenlijken.

Sportschool combineren met kickboksen

Naast de fitnessapparatuur waar onze sportschool in Drunen over beschikt, kun je bij ons ook extra lessen volgen. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van kickbokstrainingen. Kickboksen is een ideale sport om te combineren met jouw dagelijkse of wekelijkse workout in de sportschool. Je wordt er namelijk heel snel sterker van en bouwt in een hoog tempo conditie op.

Poweryoga in onze sportschool

Naast kickboksen bieden wij ook lessen in poweryoga. Door de houdingen die wij je aan zullen leren, wordt je lichaam niet alleen flexibeler, maar ook sterker. Yoga is de ideale manier om jouw spieren flexibeler te maken, waardoor jouw trainingen beter zullen gaan.

Alles in één sportschool in Drunen

Trainen in onze sportschool is de ideale manier om jouw lichaam zo te krijgen zoals jij dat wil. Of je nu een paar kilo af wil vallen of juist spiermassa op wil bouwen, onze trainers helpen jou met het behalen van jouw sportschool doelstellingen. Kom gerust eens langs voor een proefles of om de sportschool te bekijken. Stuur even een appje naar Pascal via 06-11236437. Je kunt ons ook mailen voor het inplannen van een sportschool proefles. Dit kun je doen op kickboksendrunen@ziggo.nl. Wij zijn je graag terug in onze sportschool in Drunen!