Sportschool Nieuwkuijk

Wil je graag gaan sporten in Nieuwkuijk en ben je nog op zoek naar een goede sportschool? Op slechts 3 kilometer vind je Kickboksen Drunen, de sportschool bij uitstek voor iedereen die resultaat wil behalen. Kickboksen Drunen is veel meer dan een Dojo en sportschool in één. Veel mensen uit Nieuwkuijk hebben zich dan ook al bij ons aangemeld en komen meerdere keren per week trainen. Doordat onze sportschool op een steenworp afstand van Nieuwkuijk ligt, hoef je je over de afstand ook geen zorgen te maken. Het is zelfs maar 10 minuten fietsen!

Sporten in Nieuwkuijk

Iedereen die wil sporten in Nieuwkuijk raden we aan om toch eens in Drunen langs te komen. Voor de afstand hoef je het zeker niet te laten, voor het resultaat moet je het juist wel doen. Onze sportschool net buiten Nieuwkuijk is namelijk gespecialiseerd in het behalen van jouw doelstellingen. Of je nu sterker wil worden, krachttraining wil doen, meerdere kilo's afvallen of gewoon even lekker je energie kwijt wil, bij Kickboksen Drunen zit je zeker goed.

Voordelen van onze sportschool

Het grote voordeel van onze sportschool is dat wij veel meer zijn dan dat. Naast de fitness in Drunen hebben we een complete dojo waar we kickbokslessen geven. Ook kun je bij ons terecht voor power-yoga. Geweldig voor iedereen die wat meer flexibiliteit in het lichaam wil.

Massage omgeving Nieuwkuijk

Heb je er ook wel eens aan gedacht om een lekkere massage te nemen? De sportmassages die onze masseurs geven maken je spieren heerlijk los en voorkomen daarmee blessures. Ook hiervoor kun je dus terecht in onze sportschool!

Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of een proefles te nemen. Onze trainers helpen je graag met het behalen van je doelstellingen.